Traject op maat

Na de kennismakingsles kan je starten met de lessen, deze gaan steeds door bij jou thuis of op een vooraf afgesproken locatie, afhankelijk van hoe de trainingen verlopen en of we tussen bepaalde prikkels (zoals een park, stad, bos,…) willen oefenen.

Wanneer je kiest voor een traject op maat heb je een specifiek doel voor ogen zoals ontspannen wandelen, leren hersenwerken, conditietraining (fitness- en balansoefeningen) of de typische gehoorzaamheidsoefeningen zoals ze aangeleerd worden in de hondenschool. Ook baasjes met honden die licht probleemgedrag vertonen kiezen meestal voor een traject op maat, zo kunnen we samen les per les bekijken waar we zullen aan werken. Je kan kiezen voor:

  • Een enkele les (1u)
    Je hebt tijdens onze eerste (kennismakings)les al heel wat handvaten gekregen waardoor je al goed op weg bent. Denk je toch nog één of twee lessen nodig te hebben om het helemaal onder de knie te krijgen?
    Dan zijn losse lesjes the way to go voor jou. Ook wanneer je na een lespakket het gevoel hebt af en toe een opfrisles te kunnen gebruiken zijn de enkele lesjes ideaal.

  • Een lespakket van 4 lessen
    Tijdens de kennismakingsles heb je een goede inleiding meegekregen, maar je voelt dat je nog wel begeleiding kan gebruiken voordat je volledig mee bent met de lichaamstaal, opvoeding en/of training van je hond? Dan zijn de vier lessen van het lespakket de beste keuze voor jou. Ook baasjes met honden die meerdere werkpunten hebben kiezen best voor het lespakket op maat, waar we stap voor stap samen elke uitdaging aangaan.

Toch niet helemaal wat je zoekt? Bekijk zeker ook de uitgestippelde lespaketten

praktisch

Waar?
bij jou thuis of op een vooraf afgesproken locatie

Duur?
1u/les

Kostprijs?

Enkele les: €50
Lespakket van 4 lessen: €180

De lesprijzen zijn inclusief btw en exclusief vervoerskosten – 0,40c/km heen en terug vanaf de Ter Rivierenlaan te Deurne