Hunn is ontstaan uit mijn voorliefde voor leuke gadgets, accessoires én dierenpsychologie. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik me mijn hele leven al heb mogen omringen met allerlei leuke diersoorten, waaronder vissen, katten, paarden, ratjes, konijnen en honden waardoor ik enorm veel heb bijgeleerd over hun gedrag, huisvesting en verzorging. Sinds enkele jaren ben ik me aan het verdiepen in het trainen van honden en heb ik al heel wat opleidingen, workshops, lessen en lezingen gevolgd. De kennis die ik heb opgedaan wil ik graag delen met andere hondeneigenaars en -liefhebbers zodat we samen kunnen werken aan een betere relatie tussen mens en hond. Wil je graag meer weten over de trainingen? Neem dan zeker een kijkje bij het lesaanbod.

Net voor ik de eerste instructeursopleiding aanvatte, begon ik met het maken van natuurlijke tekenbandjes voor een aantal honden in de familie. De knoopmicrobe had me te pakken en dus volgde ik een professionele workshop in Nederland voor het knopen van volwaardige hals- en leibanden. Ben je op zoek naar een uniek accessoire voor je eigen hond of als cadeau? Kijk dan zeker en vast eens rond bij onze halsbanden en lijnen.

GEVOLGDE OPLEIDINGEN, WORKSHOPS EN LEZINGEN          ____________________________________________________________

  • Zelfstandig hondeninstructeur – Syntra AB, 2016-2017
  • Kynologisch instructeur – Canis Argos, 2018
  • Fitness for Dogs basis – Nimble K9, 2018
  • Fitness for Dogs, correct gebruik van balanstoestellen – Nimble K9, 2019
  • Begeleider hersenwerk – Hersenwerk voor honden, 2019
  • Mantrailing workshop – Dogsense, 2019
  • Hoopers basisreeks – Tatjana Breukink, 2019
  • Canine fitness and body awareness workshops by Bobbie Lyons – Nimble K9, 2019
gitte-dali

Gitte Boonen

is mijn volledige naam, oorspronkelijk afkomstig uit Limburg maar ondertussen al volledig ingeburgerd in Antwerpen. In 2016 studeerde ik af in de interieurarchitectuur maar al snel merkte ik op dat ik meer met dieren bezig wou zijn. Sinds ik in 2016 de eerste instructeursopleiding volgde, heb ik mezelf helemaal ondergedompeld in de hondenwereld. Ondertussen kan je me sinds 2017 ook twee keer per week terugvinden op de hondenschool waar ik gehoorzaamheidslessen geef aan de basisschool en sinds kort ook de initiatielessen voor agility mee verzorg.

Bagheera, Maus & Dalí

zijn de koningen en koningin van het huishouden. Bagheera was er eerst, hij werd gevonden als kitten op straat en deed onze harten meteen smelten met zijn geweldige karakter. Luieren, kroelen en eten zijn zijn lievelingsbezigheden. Maus is ons dametje, vriendinnetje van Bagheera en de beste en (enige) jager van alle drie. Hoe klein en fijn ze ook is, miauwen kan ze als de beste. En dan hebben we nog Dalí, als pup samen met mama, broers en zussen op de straten van Cyprus gevonden. Zijn moeder was een Engelse Pointer, zijn vader hoogstwaarschijnlijk een Labrador Retriever. Hij woont sinds augustus 2018 bij ons en houdt van bossen, lange wandelingen maken, zijn neus achterna gaan, samen trainen en beentjes knabbelen.

20191027_183236