Hunn is ontstaan uit mijn voorliefde voor leuke gadgets, accessoires én (dieren)psychologie maar is ondertussen uitgegroeid tot een merk met een duidelijke visie. Mijn doel is om (toekomstige) baasjes de tools in handen te geven om op een bewuste manier met hun viervoeters om te gaan, om hen te leren hoe hondentaal en -training werkt en er nog plezier in te hebben ook. Ik wil mensen laten zien en ervaren dat honden een enorme meerwaarde voor ons gezin kunnen zijn, maar evengoed hoe wij als eigenaars diezelfde meerwaarde voor onze honden kunnen bieden. Het spreekt dan ook voor zich dat mijn focus tijdens de lessen steeds ligt op het versterken van de onderlinge relatie tussen hond en eigenaar.

Wil je graag starten met of meer weten over de lesjes? Neem dan zeker een kijkje bij het Lesaanbod.
Vergeet ook zeker de webshop niet, hier kan je allerlei leuke en handige producten terugvinden die nuttig kunnen zijn om de opvoeding en training van je hond leuker en makkelijker te maken. Weet dat elk type product alvast persoonlijk uitgetest en goedgekeurd is door Dalí, zo weet je zeker dat het in de smaak valt.

GEVOLGDE OPLEIDINGEN, WORKSHOPS EN LEZINGEN          ____________________________________________________________

 • Zelfstandig hondeninstructeur – Syntra AB, 2016-2017

 • Kynologisch instructeur

 • Fitness for Dogs basis – Nimble K9, 2018

 • Fitness for Dogs, correct gebruik van balanstoestellen – Nimble K9, 2019

 • Begeleider hersenwerk – Hersenwerk voor honden, 2019

 • Mantrailing workshop – Dogsense, 2019

 • Hoopers basisreeks – Tatjana Breukink, 2019

 • Canine fitness and body awareness workshops by Bobbie Lyons – Nimble K9, 2019

 • Cavorting Canines – How Exercise Affects the Body and Brain of the Dog – Amber Batson, 2020
   
 • Puppy Power – Freedogz, Amber Batson, 2021

 • Hondengedragsdeskundige – Laura Bangels, 2021-2023
gitte-dali

Gitte Boonen

is mijn volledige naam, oorspronkelijk afkomstig uit Limburg maar ondertussen al volledig ingeburgerd in Antwerpen. In 2016 studeerde ik af als interieurarchitecte maar al snel merkte ik op dat ik meer met dieren bezig wou zijn. Sinds ik in 2016 de eerste instructeursopleiding volgde, heb ik mezelf helemaal ondergedompeld in de hondenwereld. Ondertussen kan je me sinds 2017 ook twee keer per week terugvinden op de hondenschool waar ik gehoorzaamheidslessen geef aan de basisschool en ook de initiatielessen voor agility mee verzorg.

Bagheera, Maus & Dalí

zijn de koningen en koningin van het huishouden. Bagheera was er eerst, hij werd gevonden als kitten op straat en deed onze harten meteen smelten met zijn geweldige karakter. Luieren, kroelen en eten zijn zijn lievelingsbezigheden. Maus is ons dametje, vriendinnetje van Bagheera en de beste en (enige) jager van alle drie. Hoe klein en fijn ze ook is, miauwen kan ze als de beste. En dan hebben we nog Dalí, als pup samen met mama, broers en zussen op de straten van Cyprus gevonden. Zijn moeder was een Engelse Pointer, zijn vader hoogstwaarschijnlijk een Labrador Retriever. Hij woont sinds augustus 2018 bij ons en houdt van bossen, lange wandelingen maken, zijn neus achterna gaan, samen trainen en beentjes knabbelen.

20191027_183236