Kennismakingsles

Wanneer we elkaar voor het eerst in levende lijve ontmoeten kan ik me inbeelden dat je heel wat vragen hebt, deze beantwoord ik met veel passie en plezier! Maar ook wanneer je niet weet waar te beginnen heb ik mijn lijstje voorbereid zodat ik je wegwijs kan maken in de hondentaal, -gewoontes en -trainingen. Ik overloop samen met jou alle do’s & don’ts in het opvoeden en trainen van honden en voorzie je van handvaten om zelf aan de slag te kunnen. Ook laat ik je met plezier al enkele ‘oefeningen’ of communicatiemanieren zien die je vervolgens zelf kan uitproberen.

Indien je nog in blijde verwachting bent van je nieuwe familielid help ik je tijdens deze les op weg met de verdere voorbereidingen. Wat je nodig hebt, hoe je de aankomst en de eerste dagen kan aanpakken , hoe je de introductie met andere huisdieren en gezinsleden best laat verlopen, enz…  

Ook met de aanschaf van een nieuwe hond begeleid ik je graag, zodat je er zeker van bent dat je een hond kiest die zowel qua uiterlijk als karakter volledig aansluit bij je gezin, én dat je niet in de broodfokpraktijken belandt.

Na de kennismakingsles ben je helemaal klaar om de theorie toe te passen in de praktijk en kan je starten met een van onze lespakketten. Ook een losse les boeken of zelf je traject bepalen behoort tot de mogelijkheden.

praktisch

Waar?
De kennismakingsles gaat steeds bij jou thuis door.

Duur?
Je maakt hiervoor best 1,5u-2u tijd voor vrij zodat ik je zeker voldoende informatie kan bezorgen.

Kostprijs?
€65

De lesprijzen zijn inclusief btw en exclusief vervoerskosten – 0,40c/km heen en terug vanaf de Ter Rivierenlaan te Deurne