Een hond opvoeden of trainen gaat niet altijd even makkelijk en vergt vaak een serieuze inspanning van de eigenaars. Ik wil je graag laten zien dat hondentraining geen taak hoeft te zijn maar ook heel interessant en leuk is. Mijn doel is om jou bewust te maken van hoe jouw hond communiceert, wat hij wil zeggen, hoe jij als baasje daarmee om kan gaan en zelfs een invloed op kan hebben.
Je kan dus steeds bij mij terecht om de opvoeding en training van je viervoeter in goede en leuke banen te leiden. Ik neem je graag mee in de wondere wereld van de hond en leer je op een leuke manier bezig zijn met je pup, puber, volwassen of senior hond. Door regelmatig opleidingen, workshops en lezingen te volgen blijf ik up to date waardoor ook jij met de meest onderbouwde methoden aan de slag gaat. Privélessen zorgen er dan weer voor dat we kunnen focussen op wat er voor júllie werkt waardoor je niet alleen de oefeningen leert uitvoeren maar ook je hond écht leert begrijpen.

De train- en opvoedmethodes zijn steeds beloningsgericht, dit maakt het niet enkel voor de hond leuk en motiverend maar hierdoor zal het ook voor de baasjes een ontspannende activiteit worden.

start!

Super dat je aan de slag wil met je viervoeter! We starten steeds met een kennismakingsles om elkaar te leren kennen en je alvast handvaten te geven om de lessen aan te vatten. Klik op de knop hierboven voor meer info.

Kies hier jouw lespakket

Vind je niet direct een pakket dat aansluit bij jullie noden? Geen probleem! je kan ook individuele lessen boeken of zelf een pakket samenstellen.